Rodzaje soków

Specjalny sposób przygotowania soków sprawia, że są one skoncentrowanym źródłem energii, ponieważ zachowane są w nich witaminy i składniki mineralne pochodzące ze świeżych owoców oraz warzyw. 

Pij na zdrowie!

Warzywno – owocowe

#czerwoneorzeźwienie: burak, jabłko, trawa cytrynowa
#słodko-kwaśny: ogórek, jabłko, limonka
#czućmięte: burak, jabłko, mięta
#naćzdrowie: ogórek, cytryna, kiwi, jabłko, natka pietruszki
#kiwimito: pomarańcza, kiwi, sałata
#zielonamoc: jabłko, ogórek, seler naciowy, szpinak, mięta
#smakdzieciństwa: marchew, pomarańcza, banan
#spalacz: marchew, jabłko, seler naciowy, cytryna, pieprz cayenne
#wstronęzdrowia: banan, kiwi, sałata, żurawina,
awokado, jabłko, jarmuż
#tropik: ananas, sałata, gruszka, goja
#detoxtime: mango, natka pietruszki, pomarańcza,
sałata, spirulina
#hotjarmuż: jarmuż, marchew, jabłko, avocado, imbir,
cynamon, kardamon

Owocowe

#kwaśnomi: pomarańcza, mandarynka, cytryna, limonka, ostropest

Warzywne

#czerwonyzielnik: papryka, pomidor, rukola, bazylia,
sól, pieprz ziołowy
#zakwaszburaka: burak, woda, czosnek, ziele angielskie,
liść laurowy

Z mlekiem roślinnym

#kokomi: chia, mleko kokosowe, banan
#kokosowywarzywniak: pomidor, burak, gruszka, mleko kokosowe